Faufale faufale o puipui i totonu ma puipui i fafo Polyurethane insulation mea faigaluega

Faufale faufale o puipui i totonu ma puipui i fafo Polyurethane insulation mea faigaluega

12593864_1719901934931217_1975386683597859011_o

O a tulaga e talia ai le fa'amama puipui i fafo?

O le taliaina o le fausiaina o puipui puipui fafo e mafai ona vaevaeina i mea autu e pulea ma mea lautele.O auala ma tulaga fa'atatau ile taliaina e fa'apea:

O mea autu e fa'atonuina o mea e fa'aogaina ai le polyurethane mo le fa'aogaina o le puipui i totonu ma le fausiaina o puipui i fafo

O mea e faʻaaogaina i totonu o le insulation system e tatau ona fetaui ma manaʻoga mamanu ma aiaiga talafeagai o lenei tulafono faatonutonu.

O le fausaga ma faʻamatalaga o le faʻaogaina o le vevela o le mafiafia o le laupapa faʻapipiʻi masini polyurethane mo le faʻaogaina o puipui i fafo i le fausiaina o fale e tatau ona fetaui ma manaʻoga o le fausiaina o le faʻaogaina o le malosi.O le faʻatagaina o le faʻatagaina o le mafiafia o le faʻapipiʻiina (design mafiafia) o le +0.1, ma o le faʻamau faʻapipiʻi e tatau ona faʻapipiʻi mau i le puipui.O le kelu faʻapipiʻi ma le laupapa faʻapipiʻi e tatau ona faʻamausaliina, ma o le pito i luga e leai ni faaletonu e pei o le pefu ma taʻe.

Lapataiga Lautele mo Mea Fa'apipi'i Polyurethane ma Meafaigaluega mo le Fa'anofofale I totonu ma le Faufale Fa'ato'aga Faufale.

1. E tatau ona faʻapipiʻi le mata o le alkali, o le lautele o loʻo faʻapipiʻi e le tatau ona itiiti ifo i le 100mm, ma e tatau ona faʻamalosia le mesh alkali.E tatau ona ogatusa le fa'ata'ita'iga ma mana'oga o le mamanu.

2. E tatau ona mafolafola ma mama le pito i luga ole laiga faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻi, ma o tulimanu laina e tatau ona saʻo ma manino.

3. Faʻalogo lelei i le faʻatagaina o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o le laupapa faʻapipiʻi ma le faʻatagaina o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina.

I le taimi o le gaosiga ma le faʻaogaina o mea e faʻapipiʻi ai le polyurethane, pe o se vaalele poʻo se pito i luga, pe o se liʻo poʻo se polo, poʻo nisi mea faʻalavelave, e mafai ona faʻasaʻo saʻo, ma mea e faʻaogaina ai le polyurethane mo le taualuga i totonu. puipui ma fafo puipui insulation fausiaina e mafai ona faʻagasolo saʻo.So'o se fa'aalu taugata tau gaosiga.O le polyurethane spray insulation o le puipui i fafo lava ia o loʻo i ai se faʻasologa o faʻamaufaʻailoga, ma o lona foliga o loʻo i ai i le tulaga tutusa e pei o nisi mea, ma e leai se suʻiga pe a faʻasalaina moni.E mafai ona faʻapea o lo latou faʻaogaina o mea e sili ona lelei, ma o loʻo i ai foi se paʻu paʻu lelei tele i luga o le pito i fafo, lea e mafai ona puipuia lelei mea i totonu.

O le galuega faufale faufale faufale fafo ua mafai ai e le fale ona iloa le aoga o le mafanafana i le taumalulu ma le malulu i le taumafanafana.Polyurethane fa'apipi'i puipui puipui fafo ose atina'e ma agava'a faufale faufale lona lua.Ua tu'uina atu auaunaga faufale faufale puipui fafo mo le tele o fale, ma fa'amoemoe e saofagā i le atina'eina o tagata soifua.

I le taimi nei, faatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o le tamaoaiga, o loʻo faʻateleina pea le numera o fale i totonu o le taulaga, ma ua tuʻuina atu foʻi e le malo se pepa e manaʻomia ai le faʻaogaina o puipui i fafo o fale fou uma.I Shanghai ma isi aai atinaʻe tau tamaoaiga, ua faʻasolosolo foʻi e le malo ona manaʻomia fale o loʻo i ai nei e faʻatino ai le faʻafouina o le malosi o puipui i fafo e faʻamalosia ai le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻafefe.I nu'u i tua, ua fa'aogaina malosi le faufaleina o pa puipui i fafo, ma o le taimi nei o le tele o nu'u fa'ato'a fausia i le taulaga po'o nu'u i tua o lo'o fa'aogaina le puipui puipui i fafo.


Taimi meli: Me-12-2023