Fa'afefea ona Fa'amama sa'o Mea Fa'a'ofu'ofu Polyurethane

Fa'afefea ona Fa'amama sa'o Mea Fa'a'ofu'ofu Polyurethane

 

永佳高压机

Fa'amamā sa'o fa'agaioiga e le gata ina fa'amautinoaina le fa'agaioiga masani o meafaigaluega, ae fa'aumi fo'i lelei le fa'aumiina o le ola tautua o mea fa'afu.O le mea lea, e tusa lava po o le a le manatu, e taua tele le faʻamama saʻo o mea faʻapipiʻi polyurethane.

O se itu taua o le tausiga o mea faʻapipiʻi polyurethane o le faʻamamaina.Pe a faʻamamāina meafaigaluega, faʻalogo lelei i mea nei:

1.Mea faigaluega polyurethanepaipa fa'avevela:

A maeʻa le faʻafefeteina, faʻapipiʻi le faamau faʻamalolo (PARK), ona faʻafefe ai lea o le fana e faʻamalolo ai le mamafa ile 500-700psi.E mafai ona taofi le fa'amama avega.Aua a iai se mamafa i totonu o le paipa, o le susu i le ea o le a le faigofie ona ulufale i totonu o le paipa, lea e faʻamautinoa ai o le a le aʻafia mea mataʻutia i le ea susu, ma o le mea A o le a le faʻaleagaina pe faʻamalo i totonu o le paipa. ;fesoasoani tele.

2. Meafaitino O se pamu pamu omeafaigaluega polyurethane:

A maeʻa ona faʻaoga, faʻamama ona foliga i se mea faʻamamā, ona tuʻu lea i totonu o se pusa puipui ma se mea faʻamama mo le afi autu e faʻamaufaʻailogaina, ina ia puipuia ai sina vaega ole isocyanate mai le tali atu i le susu ile ea, mafua ai le fafaga Ua fa'agesegese le saoasaoa, ua le paleni le fua faatatau o pamu, ma ua gaogao le pamu fa'atatau.

3. Fa'amamaina omeafaigaluega polyurethane:

Afai o le va i le va o le maeʻa o lenei fausiaina ma le isi faufale e oʻo atu i le sili atu i le 30 aso, o le mea atoa A e tatau ona faʻamamaina ma faʻamaufaʻailogaina.

4.Mea faigaluega fa'afua polyurethane(pu foaming machine) fa'aigoa fa'atatau:

I le taimi o le faʻagaioiga masani o le masini polyurethane foam, faʻalogo i le faʻamamaina o le tagata lava ia o le A material cylinder, pe o loʻo faʻasalalau le vai faʻamama faʻasalalau masani, pe o le vai faʻamamā na faʻafefe, tioata, ma isi, pe a iai se mea e le masani ai. ta'amilosaga, siaki pe ua poloka le paipa vai fa'amama, pe siaki pe o iai le tioata i totonu o le meafaitino A;afai o le vai taamilo e pala ma tioata, e tatau ona sui i le taimi.


Taimi meli: Me-16-2023