Hvad er årsagen til, at trykket i polyurethanskumningsmaskinen svinger, og trykket ikke er nok?

Under brugen afpolyurethanskum maskine, nogle gange på grund af forkert brug af operatøren eller andre årsager, har nogle dele af selve udstyret problemer, hvilket resulterer i mekanisk nedlukning, såsom: blandehovedet er blokeret, høj- og lavtryks-omskifterventilen Jeg kan ikke lukke disse problemer, og den tidligere information har også fortalt dig om løsningerne på disse problemer.I dag vil jeg fortælle dig, hvad der forårsager tryksvingninger og utilstrækkeligt tryk på den hydrauliske station?

højtryksskummaskine

1. Tryksvingninger i hydraulikstationen Vi støder ofte på forskellige tryksvingninger med for store op- og nedsvingninger.Dette skyldes primært, at akkumulatorens airbag er ødelagt, eller at nitrogentrykket er for lille.Vi kan erstatte nitrogen, fuld af nitrogen.Bemærk, at nitrogentrykket ikke kan være for højt eller for lavt, og trykket kan nå 100 MPa.

2. Hydraulikstationens tryk er ikke højt.Hvis der ikke er et filter ved hydraulikpumpens sugeport, der er for snavset, vil pumpen ikke være i stand til at absorbere olie.Ikke kun vil olietrykket være lavt, men sliddet på pumpen vil også blive accelereret.Derfor bør det være muligt at rense luftfilteret ofte.aktivt element.Øget lavtryk er også forbundet med slid på pumper og overtryksventiler.På grund af design- og analyseproblemerne i mit lands økonomiske og sociale struktur er den anvendte gearpumpe tilbøjelig til at blive slidt, og vi bør udskifte den ofte, hvis den skal forbedres.Sikkerhedsventilfjederen er tilbøjelig til at blive træt under langvarig kapitalbrug og bør justeres regelmæssigt for at forhindre tryklækage.


Indlægstid: 17. februar 2023